Transport Gratuit la comenzile > 1000 lei

Arhivă blog
RSS

Blog

Descopera gratarul SHICHIRIN Yakiniku
Shichirin vă oferă experiența bucătăriei japoneze oricând și oriunde. Datorită designului compact, îl veți putea lua cu voi, cu ușurință, acolo unde v-ați propus să serviți masa. În plus, este foarte ușor de curățat datorită suprafeței ceramice netede.
Cum faci gratar si te relaxezi pe terasa in sezonul rece
Știm cu toții că timpul petrecut în aer liber este benefic pentru sănătate, atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Aerul proaspăt ne revitalizează, ne dă energie, ne scapă de stres și ne întărește sistemul imunitar. Ce facem însă în sezonul rece?
Carbunele Binchotan- aurul negru al Japoniei
Binchotan, denumit si carbunele alb, este una din minunile existente in viata si cultura japonezilor. Folosit la gatirea directa, deasupra carbunelui a preparatelor care au nevoie de timp scurt de gatire si temperatura mare, binchotanul este cel mai renumit carbune din lume.
Tipuri de gratare pe carbuni si beneficiile acestora
Sezonul gratarelor se apropie, iar pasionatii de gatit in aer liber incep sa-ti caute gratare si ustensile pentru o masa gustoasa alaturi de prieteni si familie. Daca si tu esti in cautarea unui gratar, acest articol este pentru tine.
10 beneficii aduse de vatra de foc sau semineul de gradina
Vatra de foc este cel mai nou accesoriu “must have” pentru gradina. Inspirata din cele mai vechi timpuri, cand oamenii foloseau focul pentru a se incalzi, pentru a gati si pentru a dansa in jurul lui, vatra de foc inglobeaza aceste activitati, dar la un alt nivel.
Descoperă arta gătitului pe grătar de masă – o experiență culinară interactivă și distractivă
Conceptul de a găti pe un grătar de masă amplasat în mijlocul mesei este cunoscut sub numele de “yakiniku” în limba japoneză sau “barbecue coreean” în limba engleză.
Coaste marinate la gratar
O petrecere la grătar nu este completă fără coaste. Surprindeți-vă invitații cu niște costițe aromate. Le puteți aromatiza cu un mix de condimente uscate, lăsându-le la macerat minim 45 de minute sau cu o marinată gustoasă, lăsându-le la marinat minim 2 ore.
Chiftelute in bacon afumate
Chifteluțele în bacon sunt cea mai buna combinație intre carnea de vită și slănina de porc. Această gustare este formată din bile din carne de vită rulate în bacon și lăsate la fum, în afumătoare, suficient timp pentru a obține o aromă delicioasă.
Avocado la gratar cu creveti
Avocado este un fruct ce poate înlocui oricând carnea, mai ales vara, cand preferăm să mâncăm preparate mai ușoare. Avocado este bogat în acizi grași, omega 3, fibre și vitamine, iar în combinație cu creveții alcătuiesc o cină delicioasă.
Burger de vita cu sos cheddar la gratar
Burgerul a devenit un fel de mâncare extrem de popular în România. Indiferent că îl servești la masa de prânz sau la cină, încearcă să nu transformi burgerul într-o shaorma cu de toate ci să îi păstrezi gustul autentic.