Sezonul gratarelor se apropie, iar pasionatii de gatit in aer liber incep sa-ti caute gratare si ustensile pentru o masa gustoasa alaturi de prieteni si familie. Daca si tu esti in cautarea unui gratar, acest articol este pentru tine.
Vatra de foc este cel mai nou accesoriu “must have” pentru gradina. Inspirata din cele mai vechi timpuri, cand oamenii foloseau focul pentru a se incalzi, pentru a gati si pentru a dansa in jurul lui, vatra de foc inglobeaza aceste activitati, dar la un alt nivel.
Conceptul de a găti pe un grătar de masă amplasat în mijlocul mesei este cunoscut sub numele de “yakiniku” în limba japoneză sau “barbecue coreean” în limba engleză.
O petrecere la grătar nu este completă fără coaste. Surprindeți-vă invitații cu niște costițe aromate. Le puteți aromatiza cu un mix de condimente uscate, lăsându-le la macerat minim 45 de minute sau cu o marinată gustoasă, lăsându-le la marinat minim 2 ore.
Chifteluțele în bacon sunt cea mai buna combinație intre carnea de vită și slănina de porc. Această gustare este formată din bile din carne de vită rulate în bacon și lăsate la fum, în afumătoare, suficient timp pentru a obține o aromă delicioasă.
Avocado este un fruct ce poate înlocui oricând carnea, mai ales vara, cand preferăm să mâncăm preparate mai ușoare. Avocado este bogat în acizi grași, omega 3, fibre și vitamine, iar în combinație cu creveții alcătuiesc o cină delicioasă.
Burgerul a devenit un fel de mâncare extrem de popular în România. Indiferent că îl servești la masa de prânz sau la cină, încearcă să nu transformi burgerul într-o shaorma cu de toate ci să îi păstrezi gustul autentic.
Esti fan grătar și ai mânca dimineața, la prânz și seara preparate la grătar? Acest lucru este posibil cu grătarul Shichirin de la Yakiniku. Grătarul îți permite să gătești mai multe feluri de mâncare și să le servești proaspete, direct de pe grătar.
Gătitul mai multor ingrediente într-o tigaie Wok dă mâncării un gust surprinzător, iar dacă acea tigaie este atașată unui grătar pe lemne, se lasă cu distracție.