Transport Gratuit la comenzile > 1000 lei

Afumare Grătar

Filtrati dupa Clear All
Min: 25,00 lei Max: 170,00 lei
RON25 RON170
Filtre
Ordonează după
Afișează pe pagină

Aschii afumare lemn de lamai, 310g, Barbecook

În stoc
27,45 lei 23,00 lei

Aschii afumare lemn de mar dulce, 310g, Barbecook

În stoc
27,45 lei 23,00 lei

Aschii afumare, lemn de artar, 500g

În stoc
35,59 lei 25,00 lei

Aschii afumare, lemn de cires, 500g

În stoc
35,59 lei 25,00 lei

Aschii afumare, lemn de Hickory, 500g

În stoc
55,92 lei 33,00 lei

Aschii afumare, lemn de par, 500g

În stoc
35,59 lei 25,00 lei

Aschii afumare, lemn de stejar, 500g

În stoc
55,92 lei 33,00 lei

Aschii pentru afumare Hickory, 310g, Barbecook

În stoc
27,45 lei 23,00 lei

Chips-uri pentru afumare, lemn cu vin rosu, Barbecook

În stoc
39,66 lei 25,00 lei

Chips-uri pentru afumare, lemn de fag, Barbecook

În stoc
25,42 lei 22,00 lei

Chips-uri pentru afumare, stejar cu whisky, Barbecook

În stoc
59,99 lei 47,00 lei

Chips-uri pentru afumare, stejar, Barbecook

În stoc
45,76 lei 40,00 lei

Condimente aromare carbuni, 250g, Barbecook

În stoc
41,69 lei 37,00 lei

Cutie afumare gratar, 23.2x9.5cm, Barbecook

În stoc
146,42 lei 112,00 lei

Folii din lemn de arin, Wood Wraps pentru gratar

În stoc
137,27 lei 101,00 lei

Kit starter afumatoare la rece, Barbecook

În stoc
169,81 lei 144,00 lei

Lemn afumare gratar, arin, Yakiniku

În stoc
79,31 lei 51,00 lei

Lemn afumare gratar, artar, Yakiniku

În stoc
76,26 lei 51,00 lei

Lemn afumare gratar, mar

În stoc
79,31 lei 71,00 lei

Lemn afumare gratar, par

În stoc
81,34 lei 51,00 lei

Lemn afumare gratar, salcam

În stoc
86,43 lei 51,00 lei

Lemn afumare gratar, stejar cu coniac, 900g, Barbecook

În stoc
69,14 lei 60,00 lei

Set 2 placi afumare, lemn de arin, Barbecook

În stoc
82,36 lei 72,00 lei

Afumare Grătar

Dacă vrei să amplifici aroma de afumat a preparatelor la grătar pe care le pregătești, produsele din categoria afumare grătar sunt exact ce ai nevoie. Fie că vrei să adaugi un gust subtil de lemn de cireș, o notă intensă de stejar sau un fum condimentat de hickory, această categorie îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat maestru al grătarului. Vei putea afuma cu succes o diversitate de tipuri de carne, brânzeturi și legume.  

 

Soluțiile de afumare grătar disponibile 

Gama noastră de soluții pentru afumare grătar conține o diversitate de produse care te pot ajuta să obții acel gust de afumat cu ușurință. Poți opta pentru: 

  • așchii de afumare din diferite tipuri de lemn – acestea pot fi așezate direct pe cărbuni sau în cutia de afumare, dacă utilizezi un grătar pe gaz, și asigură o ardere controlată și o generare rapidă de fum; 
  • chips-uri pentru afumare – sunt bucăți mici de lemn natural, special tăiate pentru a produce fum aromat intens atunci când sunt utilizate în combinație cu grătare sau afumători; 
  • bucăți de lemn pentru afumare mai mari (5-10 cm) - acestea ard mult mai lent, asigurând un flux constant de fum timp de ore întregi ceea ce le face perfecte în special pentru grătarele cu capac, afumători și grătarele de tip kamado; 
  • plăci de afumare din diverse tipuri de lemn – sunt bucăți plate de lemn aromat care pot fi folosite ca suport de gătit direct pe grătar, fumul subtil și parfumat degajat la contactul cu căldura pătrunzând în alimente și conferind un gust natural, afumat; 
  • rumeguș pentru afumare - asigură o combustie lentă și constantă, fiind ideal pentru preparatele delicate care nu necesită temperaturi ridicate pe durata afumării.  

Toate opțiunile de lemn pentru afumare grătar pe care le oferim asigură arome naturale, fără aditivi sau substanțe toxice, sunt compatibile cu toate tipurile de grătare și sunt potrivite pentru orice nivel de experiență. Îți punem la dispoziție și cutiile de afumare practice de care ai nevoie pentru a utiliza toate aceste produse pentru aromatizare grătar ca un profesionist.  

 

Sfaturi pentru o afumare la grătar reușită 

Pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când afumi preparatele la grătar, este important să alegi în primul rând lemnul potrivit pentru tipul de aliment pe care îl pregătești. Spre exemplu, cireșul și mărul conferă o aromă dulceagă, potrivită pentru pui, pește sau brânzeturi, în timp ce opțiuni precum stejarul sau fagul sunt versatile și echilibrate, fiind indicate pentru majoritatea alimentelor. Pentru un gust intens, afumă carnea de porc sau vită la grătar utilizând hickory.  

 

Poți garanta succesul afumării cărnii la grătar și prin controlarea cu grijă a temperaturii. Pentru afumarea la cald se recomandă o temperatură de 90-130°C, în timp ce afumarea la rece implică de regulă temperaturi de 20-30°C. Poți monitoriza aceste temperaturi constant utilizând un termometru pentru grătar 

 

Dacă vrei să beneficiezi de o ardere lentă, este recomandat să hidratezi lemnul utilizat timp de 20-60 de minute, fie că este sub formă de chips-uri, bucăți mai mari sau plăci de lemn. Este important să eviți și fumul în exces pentru că acesta poate amărî alimentele.  

 

Descoperă toate produsele pentru afumare la grătar disponibile și alege aromele potrivite dintr-o selecție premium care acoperă toate gusturile. Te vei bucura de lemn 100% natural, fără aditivi sau mirosuri artificiale. Comandă online și beneficiază de livrare rapidă și ambalare atentă pentru ca produsele tale să își păstreze calitatea în timpul transportului.  

Istoricul tau de navigare

Lumanare decorativa, maro deschis

În stoc
89,48 lei 66,00 lei