- Grătare
- Șeminee exterioareȘeminee exterioare
- Încălzitoare terasăÎncălzitoare terasă
- Accesorii Grătar
- Grădină
- Cuptoare pizza
- Mobilier exterior
- Echipamente SPAEchipamente SPA
- Promoții
Dacă vrei să amplifici aroma de afumat a preparatelor la grătar pe care le pregătești, produsele din categoria afumare grătar sunt exact ce ai nevoie. Fie că vrei să adaugi un gust subtil de lemn de cireș, o notă intensă de stejar sau un fum condimentat de hickory, această categorie îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat maestru al grătarului. Vei putea afuma cu succes o diversitate de tipuri de carne, brânzeturi și legume.
Gama noastră de soluții pentru afumare grătar conține o diversitate de produse care te pot ajuta să obții acel gust de afumat cu ușurință. Poți opta pentru:
Toate opțiunile de lemn pentru afumare grătar pe care le oferim asigură arome naturale, fără aditivi sau substanțe toxice, sunt compatibile cu toate tipurile de grătare și sunt potrivite pentru orice nivel de experiență. Îți punem la dispoziție și cutiile de afumare practice de care ai nevoie pentru a utiliza toate aceste produse pentru aromatizare grătar ca un profesionist.
Pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când afumi preparatele la grătar, este important să alegi în primul rând lemnul potrivit pentru tipul de aliment pe care îl pregătești. Spre exemplu, cireșul și mărul conferă o aromă dulceagă, potrivită pentru pui, pește sau brânzeturi, în timp ce opțiuni precum stejarul sau fagul sunt versatile și echilibrate, fiind indicate pentru majoritatea alimentelor. Pentru un gust intens, afumă carnea de porc sau vită la grătar utilizând hickory.
Poți garanta succesul afumării cărnii la grătar și prin controlarea cu grijă a temperaturii. Pentru afumarea la cald se recomandă o temperatură de 90-130°C, în timp ce afumarea la rece implică de regulă temperaturi de 20-30°C. Poți monitoriza aceste temperaturi constant utilizând un termometru pentru grătar.
Dacă vrei să beneficiezi de o ardere lentă, este recomandat să hidratezi lemnul utilizat timp de 20-60 de minute, fie că este sub formă de chips-uri, bucăți mai mari sau plăci de lemn. Este important să eviți și fumul în exces pentru că acesta poate amărî alimentele.
Descoperă toate produsele pentru afumare la grătar disponibile și alege aromele potrivite dintr-o selecție premium care acoperă toate gusturile. Te vei bucura de lemn 100% natural, fără aditivi sau mirosuri artificiale. Comandă online și beneficiază de livrare rapidă și ambalare atentă pentru ca produsele tale să își păstreze calitatea în timpul transportului.