Ești fan al mâncărurilor cu gust de fum? Atunci cutia pentru afumat grătarul este cu siguranță pentru tine! O cutie pentru afumat arată ca o cutie dreptunghiulară din metal și are un capac cu mai multe găuri. Umpleți cutia cu chipsuri de fum și așezați-o în grătar. Datorită circulației aromelor de fum, veți obține preparate aromate și gustoase. Cutia pentru afumare este utilizată în combinație cu un grătar care are capac. Capacul asigură faptul că fumul rămâne în grătar și circulă în interiorul acestuia, dând preparatelor o aromă de fum. Cutia pentru afumat universală are suprafață emailată, cu capac inoxidabil și este recomandată pentru grătarele Barbecook Spring, Siesta și Stella. Aceste grătare pe gaz au un spațiu special prevăzut sub grila din stânga pentru a amplasa cutia pentru afumat. Dar, această cutie universală poate fi folosită și cu alte grătare care permit amplasarea acesteia în interior. Cum folositi cutia de afumare Barbecook? În primul rând, alegeți aroma de fum pe care doriți să o dați ingredientelor. Este important să înmuiați mai întâi chipsurile aromate în apă înainte de a le introduce în cutia pentru afumat. Dacă nu faceți acest lucru, riscați un gust amar de fum. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că chipsurile de fum sunt drenate corespunzător. Datorită căldurii din interiorul grătarului, lemnul din cutia pentru afumat va scoate fum după aproximativ 10 până la 20 de minute. Acest fum va trece prin orificiile capacului și se va răspândi în interiorul grătarului. Fumul este apoi absorbit încet de preparatele de pe grătar. Nu așezați niciodată ingredientele direct deasupra cutiei pentru afumat. Pentru preparatele care trebuie gătite indirect pe grătar pentru o lungă perioadă de timp, puteți umple din nou cutia pentru afumat cu chipsuri de fum în ele. Acest lucru asigură dezvoltarea constantă a fumului. Dimensiune (LxWxH): 23,2 × 9,5 × 4 cm.