Transport Gratuit la comenzile > 1000 lei

Arhivă blog

Mic dejun la gratar: oua, bacon si paine prajita

Esti fan grătar și ai mânca dimineața, la prânz și seara preparate la grătar? Acest lucru este posibil cu grătarul Shichirin de la Yakiniku. Grătarul îți permite să gătești mai multe feluri de mâncare și să le servești proaspete, direct de pe grătar. Pentru fanii acestui concept, am pregătit rețeta de mai jos, mic dejun cu oua, bacon, roșii și pâine prăjită la grătar, ideal pentru patru persoane.

Ingrediente mic dejun pentru 4 persoane

  • 4 ouă
  • 400 g slănină / bacon (felii subțiri)
  • 4 felii de pâine
  • Sirop de arțar / miere
  • Opțional: 4 roșii cherry

Preparare

Pentru pregătirea acestui mic dejun aveți nevoie de:

Grătar Shichirin rotund
Cărbune de salcam sau marabu
Placa teppanyaki

Pentru început, aprindeți grătarul și lăsați-l să se încingă. După ce v-ați asigurat că placa de teppanyaki este fierbinte, tăiați pâinea în felii de aproximativ 1 cm grosime și prăjiți-le pe placa de teppanyaki. Prăjiți apoi feliile de slănină și roșiile până când slănina devine crocantă și coaja roșiilor începe să se strângă și să crape. După ce baconul este prăjit, unge-l cu sirop de artar (sau miere) și lasă-l să se caramelizeze puțin. La final, prăjiți ouăle pe teppanyaki și serviți cald acest mic dejun savuros.

Poftă bună!

Lăsați un comentariu
*