Cuptorul Ooni Karu 12 poate functiona atat cu lemne (surcele de aprox. 15 cm lungime) cat si cu carbune si coace pizza de 33 cm ca la un cuptor de caramida in doar 60 de secunde. Focarul pentru lemn sau carbuni maximizeaza circulatia aerului cald in cuptor in timp ce temperaturile inalte asigura simultan autocuratarea cuptorului.
Cuptorul pentru pizza de exterior Ooni Karu 12 atinge o temperatura de 500°C in doar 15 minute si ofera optiunea de a gati la temperaturi mai scazute datorita tirajului reglabil prevazut pe hornul de evacuare. Cu o greutate proprie de doar 12 kg, cuptorul Ooni Karu 12 este usor de transportat si de folosit la picnic, camping sau alte iesiri la iarba verde.
BENEFICIILE CUPTORULUI PIZZA OONI KARU 12 lemne-carbuni:
- Prepararea fara efort de pizza, foccacia s.a. datorita temperaturii inalte de pana la 500°C dar si a altor preparate la temperatura mai mica datorita posibilitatii de ajustare a temperaturii de lucru limitand fluxul de aer (oxigen);
- Alimentare facila a bucatilor de lemne sau carbuni in focar prin usa de vizitare prevazuta in partea din spate a cuptorului;
- Cuptorul de pizza cu lemne Ooni Karu 12 atinge pana la 500°C in 15 minute si poti coace pizza autentica la cuptor de 12 inchi (aprox. 33 cm) in doar 60 de secunde;
- Coacere uniforma in tot cuptorul sustinuta de FlameKeeper, tehnologie patent Ooni pentru distributia uniforma a caldurii in cuptor;
- Corpul din otel inoxidabil al cuptorului de pizza Ooni Karu 12 este izolat cu fibre ceramice.
PIESE COMPONENTE CUPTOR PIZZA OONI KARU 12 lemne-carbuni:
- Cuptor portabil pentru pizza Ooni Karu 12 cu picioare rabatabile
- Usa cuptor pizza;
- Horn de fum detasabil prevazut cu clapeta pentru reglarea tirajului;
- Piatra de pizza de cordierit
- Usa focar lemne / carbuni;
- Focar lemne / carbuni;
- Capac de horn.