Faceți cunoștință cu afumătoarea electrică Otto 2.0 de la Barbecook. Această afumătoare a fost proiectată pentru a fi folosită in gradină, fiind un model mic, dreptunghiular si argintiu. Funcționează pe energie electrică și, prin urmare, este extrem de ușor de utilizat. Conectați-o la priză și sesiunea de afumat poate începe! Dimensiunea redusa a acestui smoker electric este un mare avantaj deoarece îl puteți așeza cu ușurință oriunde si, de asemenea, îl puteți depozita foarte ușor. Această afumătoare permite afumarea la cald, rece și chiar prăjire.
Afumătoarea electrică Otto este foarte ușor de întreținut. După ce ați afumat carnea, lăsați afumătoarea să se răcească și puteți curăța cu ușurință totul cu spuma de curățare Barbecook. Îndepărtați spuma cu un burete și puțină apă, iar după uscare, o puteți depozita într-un loc uscat. Afumătoarea electrică Otto este extrem de ușor de utilizat și tocmai de aceea este un aparat atât de popular. Ai nevoie doar de niște chipsuri pentru afumat. Este obligatoriu să înmuiați chipsurile pentru afumare în apă înainte de utilizare. Cantitatea de așchii pentru afumare de care aveți nevoie depinde de cât timp trebuie afumată mâncarea. Regula generală este: folosiți o mână de așchii la fiecare 15 minute de afumat. Așezați chipsurile pentru afumat în tava pentru așchii a afumătoarei electrice Otto.
Așezați vasul pe suportul de deasupra elementului de încălzire din smokerul electric, apoi așezi și tava de picurare și grătarul cu ingredientele tale pe ea, deasupra vasului cu așchii, desigur. Este important să așezi un singur strat de alimente pe grătar și să lași suficient spațiu între ele. Acest lucru permite fumului să circule optim în jurul ingredientelor tale. În cele din urmă, închideți capacul și introduceți ștecherul în priză. Lăsați afumătoarea electrică Otto să funcționeze până când mâncarea este gata. Timpul de gătire depinde de tipul de mâncare și de condițiile meteorologice.