Rumegus pentru afumare la rece, stejar cu whisky, Barbecook
45,00 lei
În stoc
Aroma ușoară a fumului rezultat ca urmare a afumării la rece cu rumegușul de stejar cu aromă de whisky este potrivită pentru carnea de vită, miel, pasăre, legume, brânză.
Livrare Gratuita la comenzi peste 1000 lei
- Satisfacție Garantata
- Consultanta Gratuita
- Produse Premium
Descriere
Pulberea de afumare este un rumeguș fin care, utilizat în combinație cu afumătoarea la rece Barbecook, oferă un plus de aromă preparatelor dumneavoastră. Se folosește doar pentru afumarea la rece (nu este potrivit pentru afumarea la cald) în cazul în care temperatura în afumătoare nu depășește 25 grade Celsius.
Aroma ușoară a fumului rezultat ca urmare a afumării la rece cu rumegușul de stejar cu aromă de whisky este potrivită pentru carnea de vită, miel, pasăre, legume, brânză. Stejarul oferă o aromă delicioasă de fum ce poate fi ușor de combinat cu orice preparat.
Specificații:
- Rumeguș din lemn de stejar 100% natural cu aromă de whisky
- Aromă: robustă de fum cu whisky
- Potrivit pentru: carne de vită, miel, pasăre, legume, brânză
- Se utilizează pentru afumarea la rece
- Cantitate: ±700g
Informații suplimentare
Greutate | 0,7 kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.