Rumegus pentru afumare la rece, stejar cu whisky, Barbecook
Disponibilitate: In stoc
Cod produs:BC-SMO-5041
SKU:
BC-SMO-5041
Preț special40,00 RONPreț standard45,00 RON
nici unul:
Aroma ușoară a fumului rezultat ca urmare a afumării la rece cu rumegușul de stejar cu aromă de whisky este potrivită pentru carnea de vită, miel, pasăre, legume, brânză.
Pulberea de afumare este un rumeguș fin care, utilizat în combinație cu afumătoarea la rece Barbecook, oferă un plus de aromă preparatelor dumneavoastră. Se folosește doar pentru afumarea la rece (nu este potrivit pentru afumarea la cald) în cazul în care temperatura în afumătoare nu depășește 25 grade Celsius.
Aroma ușoară a fumului rezultat ca urmare a afumării la rece cu rumegușul de stejar cu aromă de whisky este potrivită pentru carnea de vită, miel, pasăre, legume, brânză. Stejarul oferă o aromă delicioasă de fum ce poate fi ușor de combinat cu orice preparat.
Specificații:
Rumeguș din lemn de stejar 100% natural cu aromă de whisky
Aromă: robustă de fum cu whisky
Potrivit pentru: carne de vită, miel, pasăre, legume, brânză