Afumatoare 2in1, cald/rece, lemn/carbuni, Oskar, Barbecook

990,00 lei1.215,00 lei

Afumătoarea Oskar de la Barbecook este un dispozitiv multifuncțional 2în1 ce poate fi folosit ca afumătoare și grătar. În plus, puteți afuma atât la cald, cât și la rece. Datorită finisajului emailat, acest aparat este foarte ușor de întreținut. Îl puteți utiliza cu lemn sau cărbuni. Selectați modelul pentru a vedea disponibilitatea și prețul.

Livrare Gratuita la comenzi peste 1000 lei

  • Done Satisfacție Garantata
  • Done Consultanta Gratuita
  • Done Produse Premium
PLATA IN SIGURANTA
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard

Descriere

Afumătoarea Oskar de la Barbecook este un dispozitiv multifuncțional 2 în 1 ce poate fi folosit ca afumătoare și grătar. În plus, puteți afuma atât la cald, cât și la rece. Datorita finisajului emailat, acest aparat 2 in 1 este de cea mai înaltă calitate si foarte ușor de întreținut. Când utilizați Oskar pentru a afuma, puteți alege să vă plasați ingredientele pe grilele robuste din oțel cromat sau pur și simplu să le agățați de cârligele furnizate în interiorul afumătoarei. Datorită sursei de aer reglabilă și termometrului integrat deasupra capacului, mențineți control maxim. Posibilitățile sunt nesfârșite cu acest smoker. Merita investitia!

Cum funcționează afumătoarea Oskar?

Cu Oskar, puteți afuma atât la cald cât și la rece. Afumarea la rece are loc la o temperatură cuprinsă între 20 și 25 °C, fiind recomandat în lunile reci de iarnă. Pentru a face acest lucru, trebuie să plasați un generator de fum rece în afumător, pe care îl umpleți cu rumeguș pentru afumat și apoi îl lăsați să mocnească. La afumarea la rece, ingredientele tale nu sunt gătite, dar capătă un gust plăcut de afumat și le poți păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.

Afumarea la cald are loc la o temperatură cuprinsă între 70 și 75 °C. Ingredientele tale sunt gătite și au un gust de fum. Pentru a afuma la cald cu afumătoarea Oskar ai nevoie de următoarele: lemne sau cărbune, cuburi de aprindere, un chibrit lung sau o brichetă și un lichid precum apă, bulion sau vin. Începeți prin a îndepărta partea superioară a afumătoarei, apoi aprindeți lemnul sau cărbunele pe grătarul cu cărbune din partea de jos a afumătoarei Oskar. Odată ce lemnul sau cărbunele dvs. este acoperit cu un strat subțire de cenușă gri, presărați așchii sau bucăți de lemn înmuiate in prealabil. Pentru a preveni uscarea preparatului, afumătoarea Oskar este echipată și cu o tigaie în care turnați un vin sau orice sos la alegere. Pentru și mai multă aromă, puteți adăuga și ierburi aromate. După aceea așezi din nou grila, blatul și capacul și poți începe să afumi! Puteți regla temperatura din interiorul afumătoarei pur și simplu deschizând orificiile de alimentare cu aer (pentru o temperatură mai mare) și închizându-le (pentru o temperatură mai scăzută).

Specificații:

Disponibil in doua dimensiuni, M si S.

BC-SMO-5014 Oskar M:

  • Grila gătire: Ø44cm
  • Dimensiuni: 54x61x112cm
  • Termometru incorporat in capac
  • Mânere de transport
  • Clapeta de ventilație
  • Greutate: 20 kg
  • Ideal pentru 8 persoane
  • Finisaj emailat pentru întreținere simpla
  • Grile solide pentru diverse preparate

BC-SMO-5017 Oskar S:

  • Grila gătire: Ø40cm
  • Dimensiuni: 43.5x55x88cm
  • Termometru incorporat in capac
  • Mânere de transport
  • Clapeta de ventilație
  • Greutate: 15 kg
  • Ideal pentru 4 persoane
  • Finisaj emailat pentru întreținere simpla
  • Grile solide pentru diverse preparate

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Model

Oskar M, Oskar S

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Afumatoare 2in1, cald/rece, lemn/carbuni, Oskar, Barbecook”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…